İGDAŞ Online İşlemler sayfasında bireysel ve kurumsal Doğal gaz Bağlantı Sözleşmesi, Abonelik (Kullanım) Sözleşmesi, Sözleşme Fesih Başvurusu, Proje Onay Durumu Görüntüleme, Gaz Açma Randevusu Sorgulama, Yeni Randevu Alma veya Randevu Tarihi Değiştirme, Faturalarınız ile ilgili;Fatura Bilgisi Sorgulama, Fatura Hesaplama, Fatura Tahakkuku, Fatura Ödeme, Sabit Ödeme Sözleşmesi, Fatura İtirazı ve Sayaç Kontrol Talebi işlemlerini yapabilirsiniz.
İGDAŞ (İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş.) borç sorgulama ve doğalgaz fatura ödemeleriniz TC Kimlik NO ve e-Devlet şifresi ile giriş yaparak e-Devlet üzerinden yapabilirsiniz.
İGDAŞ borç sorgulama nasıl yapılır?
İgdaş doğalgaz borcunuzu www.igdas.com.tr ve www.turkiye.gov.tr websitesi üzerinden öğrenebilirsiniz. Ayrıca İGDAŞ fatura bilgileriniz, borç ödeme ve diğer sorularınız için 0212 153 0000 no'lu İGDAŞ müşteri merkezini arayabilirsiniz.
Doğalgaz Borç Sorgulama Nasıl Yapılır?
İGDAŞ resmi internet sitesi www.igdas.com.tr giriş yaptıkran sonra ekranın sağ üst kısımda "
Online İşlemler" linkine tıklayın. Bu sayfada abonelik işlmeleri, faturalandırma, hizmet ve ödeme noktaları, tarifeler ve sertifikalı firmalar bilgilerine ulaşabilirsiniz.
İGDAŞ gecikme bedeli ne kadar?
İGDAŞ, TEDAŞ gibi kurumların faturalara yansıttığı gecikme faiz oranı aylık yüzde 1.4 düzeyin-deyken, Turkcell ve Vodafone'da yüzde 4'e, TTNet ve Türk Telekom'da ise yüzde 4.5'e çıkıyor.
İGDAŞ fatura taksitlendirme nasıl yapılır 2021?
İGDAŞ Vezneleri, https://internetsubesi.igdas.com.tr/ veya İGDAŞ Mobil uygulaması aracılığıyla işlemler gerçekleştirilebilir.
Doğalgaz ustune almak kaç TL 2021?
Fiyatlar 1 Ocak 2021'den itibaren geçerli olacak. Resmi Gazete'de yayımlanan Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu kararına göre, yeni yılda doğalgaz bağlantı bedeli 656,70 liradan, 749 liraya yükseldi. Ön ödemeli değişim bedeli ise 268,7 liradan 306 liraya artarken, güvence bedeli ise 60 lira zamlanarak 620 lira oldu.
Doğalgaz fatura no nerede yazar?
Doğalgaz faturasında tesisat no, isim soyisim ve adres gibi bilgilerin hemen altında, ödenecek tutarın hemen üstünde yer alıyor.
E-Devlet'ten fatura ödenir mi?
İdare, Türksat ve BKM arasında imzalanan protokol çerçevesinde e-devlet üzerinden de fatura tahsilatı sisteminin devreye alındığına vurgu yapılan açıklamada, bu sayede abonelerin, faturalarını e-devlet üzerinden ödeyebileceği kaydedildi.
İGDAŞ faturası ödenmezse ne olur?
Faturanızı son ödeme tarihinden sonraki 15 iş günü içinde ödemezseniz, üç gün öncesinde ihbarname yollanarak sayaç vanası aparatlanır ve gaz kullanıma kapatılır. Gazı kendiniz açmanız durumunda usulsüz kullanım cezası ödersiniz.
Türkiye Şehirleri Doğalgaz Borç Sorgulama Linkleri